top of page

Een uniek kaartje voor jouw baby

Een geboortekaartje op maat laten ontwerpen

IMG_1122-2.jpg
IMG_1111-2_edited.jpg
IMG_1101-2.jpg
IMG_7381-2_edited.jpg

Wat leuk dat je interesse hebt in een op maat gemaakt geboortekaartje van Paperprints! Gefeliciteerd met de verwachting van jullie kindje. Wat mooi en bijzonder!

Wanneer jullie baby geboren is, willen jullie dit natuurlijk delen met jullie familie en vrienden. Een geboortekaartje is heel bijzonder, zelf heb ik mijn eigen geboortekaartje nog in een album. Deze bewaar je voor altijd! Daarom is het belangrijk dat het geboortekaartje van jouw kindje helemaal past bij jouw wensen, daar help ik je graag bij!

Een kaartje op maat in 5 stappen

Wij zijn heel erg blij met het kaartje dat Hadassa ontworpen heeft voor de geboorte van onze zoon. Voorafgaand aan het ontwerpen heeft zij ons gevraagd naar onze voorkeuren wat betreft papiersoort, de vorm van de kaart, illustraties, lettertypes en kleur stelling. Als we hier vragen over hadden, konden we bij haar terecht voor advies. Na het bespreken van onze wensen is Hadassa aan de slag gegaan met het ontwerp en heeft ze een originele waterverf illustratie gemaakt. Wij waren direct enthousiast, maar we hadden nog wat kleine punten. Deze werden snel verwerkt en na een proefdruk was ons geboortekaartje af. Wij vinden het stiekem heel leuk dat het geboortekaartje van onze zoon echt uniek is, waarbij je in wacht kamers van de verloskundigen toch vaak meerdere keren de populaire ontwerpen terug ziet komen. Ik zou het elke nieuwe ouder aanraden om je geboortekaartje door Paperprints te laten ontwerpen.

Ouders van Koen

Meer informatie?

Hebben jullie nog vragen? Vraag dan mijn brochure aan! In mijn brochure voor geboortekaartjes vind je meer informatie over de prijzen, welke extra's er zoal zijn en wat veelgestelde vragen. Vul hieronder vrijblijvend je e-mailadres in, dan zorg ik dat de brochure jouw kant op komt!

Ik wil graag de brochure!

Dankjewel! Ik zorg ervoor dat de brochure snel jouw kant op komt!

IMG_6010.jpg
bottom of page