top of page

Geboortekaart laten ontwerpen

Een uniek kaartje voor jouw baby

Geboortekaart laten ontwerpen

Mogen jullie binnenkort een zoontje of dochtertje verwelkomen? Gefeliciteerd!

Ik help graag jullie wensen voor een uniek geboortekaartje realiseren. 

Review

Wij vonden het heel prettig en leuk werken met Hadassa! Het was fijn dat ze zo snel reageerde, ons vaak verschillende ontwerpen liet zien zodat we konden zien wat er zoal mogelijk is en dat ze advies gaf en met ons mee dacht als we het zelf even niet zo goed wisten. Ze heeft onze wensen en ideeën mooi weten te vertalen tot een geboortekaartje waar we erg blij mee zijn! 

- Ouders van Tijs

foto 4 - blurred_edited.jpg

Geboortekaart op maat in 5 stappen

1. Kennismaken & inspiratie

Jullie hebben vast al in gedachten wat jullie leuk zouden vinden. In 1,5 uur tijd bespreken we jullie wensen en ideeën. Ik neem ook wat papiersoorten en voorbeeldkaartjes ter inspiratie mee.

2. Eerste ontwerp

Op basis van jullie ideeën en wensen ga ik aan de slag met een eerste ontwerp.

3. Feedback

Dan is er natuurlijk mogelijkheid tot feedback. In meerdere rondjes kan er nog van alles aangepast worden. Het kaartje is pas klaar als jullie helemaal tevreden zijn.

4. Proefdruk

Als jullie helemaal tevreden zijn over het ontwerp, laten we een proefdruk drukken. Dit is het leukste moment: als je het kaartje echt kan vasthouden!

5. Definitief ontwerp naar de drukker

Alles staat klaar voor de uitgerekende datum. Uiteraard weten we pas na de geboorte de naam en details van jullie baby. Wanneer het jullie uitkomt geven jullie de details door. Dan gaat het definitieve ontwerp zo snel mogelijk naar de drukker. 

Binnen enkele dagen is het kaartje klaar om naar de familie en vrienden verstuurd te worden.

Meer informatie?

Hebben jullie nog vragen? Vraag dan mijn brochure aan! In mijn brochure voor geboortekaartjes vind je meer informatie over de prijzen, welke extra's er zoal zijn en wat veelgestelde vragen. Vul hieronder vrijblijvend je e-mailadres in, dan zorg ik dat de brochure jouw kant op komt!

Ik wil graag de brochure!

Dankjewel! Ik zorg ervoor dat de brochure snel jouw kant op komt!

IMG_6010.jpg
bottom of page